De 7 bedst klædte børn på Instagram

Vi siger ikke, at du skal få børn, fordi du gerne vil have nogen, som du give flot tøj på. Men når du alligevel har børn, kan du lige så godt klæde dem ud nogen gange. Det bedste er også, at det er noget, som både børn og forældre kan lide.

Ok, hvis du har helt små børn, så går de nok ikke så meget op i, om du giver dem flot tøk på, men de går heller ikke op i, om de har almindeligt tøj på, og så kan du jo ligeså godt give dem pænt tøj på og smdie dem på Instagram. 🙂

 

Skolelooket

 

Babyellestyle er en Instagram-profil med en pige, som det meste af tiden har flotte outfits på. Det ser virkelig ud til, at hun altid har det sjovt.

Her kan du se hende i sit skoletøj. Ja, hun er rigtig klar til skole. Det er næsten som om, at hun har skoleuniform på, og det giver hende helt klart et unikt look.

 

Modelooket

Denne dreng bor i Los Angeles, og det er hans mor, der styrer hans Instagram konto. Han har rigtig mange billeder med god stil. Ja, nogle gange er det lidt skræmmende, at et barn allerede har bedre stil end voksne.

Her på billedet står han sammen med en anden pige, fordi de er til et modearrangement.

 

Strandløven


Denne Instagram indeholder en familie med mor, far og to drenge. På billedet kan du se den ene dreng, som er på stranden.

Der er vildt mange flotte billeder på deres Instagram, og du bør tjekke den ud, hvis du har en dreng og gerne vil have inspiration til, hvad du kan købe af tøj til ham.

 

Flot sommerkjole

Et opslag delt af Cissi (@cissifio) den

På denne Instagram profil finder du en svensk mor og hendes pige Amelia. Pigen har altid flot tøj på og især pæne kjoler.

Hvis du har en pige og leder efter inspiration til hende, så er det helt klart en god profil at tjekke ud.

 

Pigen med attitude

Et opslag delt af COCO (@coco_pinkprincess) den

Denne pige har altid masser af attitude på sine billedet, og det er noget, som man ikke normalt ser med en pige i den alder.

Hun har altid noget ret street tøj på, og det er en fantastisk profil til at finde inspiration.

 

Den søde baby

Man kan ikke dele børn i pænt tøj uden at tage børn med i alle størrelser. Så her får du lige en af de yngre børn, som også altid har noget virkelig flot tøj på.

 

Morgenlooket

Et opslag delt af Sai De Silva (@scoutfashion) den

På denne Instagram finder du en mor og hendes børn. Her på billedet kan du se dem i badekåber i Sverige.

Der er ikke noget bedre som forældre at hygge sig med sine børn. Som du kan se på billedet, elsker børn at have det samme på som voksne.

De her billeder har helt sikkert givet dig noget inspiration til, hvordan dit barn kan se ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *