Hvilke fodtøj skal du vælge til den lille

Det er ufatteligt vigtigt, at du vælger det rigtige fodtøj til dit barn, da børn bruger mange timer med sko på.

Når børn går i børnehave, så har de ikke sko på indenfor, fordi de ofte bliver mudret, når de leger udenfor. Det gør, at dit barn skal have nogle andre sko på, når de er i børnehave, end hvis du har et ældre barn, som går i skole. I børnehaven skal du købe fodtøj, som barnet kan lege med udenfor. Det betyder, at det skal være fodtøj, som kan holde til dårligt vejr og masser af leg.

Om vinteren er det klart, at du skal have noget andet fodtøj end om sommeren. Men det skal vi nok komme tilbage til. I første omgang skal vi lige kigge på, hvad du skal kigge efter, når du vælger fodtøj.

 

Vælg altid den rigtige størrelse

Det er vigtigt, at du altid sørger for, at dit barn har den helt rigtige skostørrelse på. Du kan se i denne video, hvordan du vælger det. Grunden til, at du skal mærke efter som voksen, er, fordi du kan ikke regne med, at dit barn ved, hvordan en sko skal føles at have på.

Hvis barnet går rundt med den forkerte størrelse, får barnet ondt i sine fødder. Derfor skal du mærke i spidsen af skoen, hvor du finder tæerne henne. På den måde ved du, om skoen passer til dit barn.

 

Køb et fedt mærke som Adidas

Du kan overveje, om du skal købe nogle flotte sko til dit barn. Der er ikke noget mere sødt end små Adidas sko, så vi vil anbefale, at du køber et par af dem. Da de sælger sneakers, koster de stort set det samme som andre sko.

Så det er ikke noget, som kommer til at ruinere dig. Lige i øjeblikket er Adidas sko som dem på billedet virkelig populære.

 

Vælg til fodtøj til det rigtige vejr

Vejret har en kæmpe betydning for, hvilke sko du skal vælge. Når det er vinter, er det en god idé at vælge varme støvler, så dit barn hele tiden kan holde varmen.

Om sommeren kan du overveje sandaler til de dage, hvor der er varmt udenfor. Det giver barnets fødder luft, og det dejligt at gå rundt med luft til fødderne. Det er også sundt for fødderne, da du ikke bliver lukket inde. Hvis vejret er til det, ville vi foreslå dig at købe et par sandaler.

Selv om sommeren kan det dog regne en del, så det er værd at tænke over altid at have nogle ekstra sko med, hvis barnet har sandaler.

En tanke om “Hvilke fodtøj skal du vælge til den lille

  1. Jeg har netop købe de Adidas sko som på billedet – og min datter på 10 er vild med dem! Fedt at jeg nåede at læse jeres blog inden jeg købte hendes fødselsdagsgave! Takker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *