10 senge der sparer plads på børneværelset

Fra den lille er født til den teenageren flytter hjemmefra er der ofte flere skift af seng, både når de er blevet for lange til tremmesengen og når de ikke føler at prinsessesengen er ret fed mere når vennerne skal med hjem.

Her er et par ideer til hvordan du finder eller laver den bedste seng til den lille fra den er født til teenageren vil hjemmefra og måske tager sengen med.

 

Den billige og rustikke seng til de små

Paller kan bruges til mange ting, og er du klar på at slibe dem ned så du slipper for splinter i fingrene og undgå at finde dem der er imprægneret med giftige stoffer er det et perfekt og ofte gratis byggemateriale. Her er en seng der kan bruges næsten fra den lille er født til de virkeligt begynder at vokse ved en 10-12 års alderen.

 

Den kreative far

Har man hænderne skruet rigtigt på er mulighederne mange, her er der lavet et fedt pirat værelse med sengen i centrum.

Hyggekrogen

Børn behøver ikke meget og lægges madrassen på gulvet kan man let bygge en dejlig lille hule. Her er det lavet så der er 2 senge, måske til tvillingerne.

Den simple seng der kan ændre tema

Denne seng ser meget simpel ud, men det smarte er at temaet hurtigt kan ændres så der det ene år kan smides stof op med heste tema og det næste år kan det laves til et lille prinsesse slot.

Fra barn til teenager

Denne seng har ud over smart opbevaring under den også det at den sagtens kan bruges til en teenager. Når børneværelset med Disney skal males kan det være smart at vælge en seng som denne som barnet kan vokse med.

Tema værelset

Har du ikke selv hænderne skruet på til det eller mangler tiden? Så er der mangle muligheder for at købe en seng i forskellige temaer.

 

En seng til mange år

Hvis sengen kommer med sider på kan den bruges fra barnet er meget lille og så kan de ofte tages af senere så den kan bruges uden og måske endda følge barnet helt indtil det flytter hjemmefra.

 

Den indbyggede seng

En trappe er den mest behagelige måde at gå op, især hvis sengen skal bruges i mange år og med et lille legerum under er værelset klart til mange timers sjov.

 

Den klassiske

Denne seng har du helt sikkert set før, den står på mange børneværelset og er som bygget til mange timers sjov.

 

Det simple teenager værelse

Denne seng er kun hævet af et par paller under den, men giver alligevel et pænt og simpelt look til værelset.

 

Synlige Paller

Her er de blevet malet, er synlige og så er de også brugt til et hovedgærde der gør at væggen ikke får mærker når man sidder op af den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *