Blackfriday for børn

Black Friday er rigtig en amerikansk tradition, som nu er begyndt at komme til Danmark, da det giver danske butikker en mulighed for at give gode tilbud. Det er fedt for forbrugere, for så kan vi købe masser af legetøj til børn og børnetøj til få penge.

I USA sker det dagen efter Thanksgiving, og det er samme dag, at du kan købe billige ting til dine børn i Danmark. Det skyldes, at vi er gået med på traditionen, selvom det er en 100 procent amerikansk opfindelse.

Der er mange forskellige butikker, som i dag har særlige tilbud under Black Friday i Danmark som f.eks. H&M og en lang række lokale tøjbutikker. Da du kan forvente rabatter på helt op til 75%, er det helt sikkert en god idé at vente til Black Friday som altid er i november måned. I 2017 er det den 24. november.


Amerikanske koncerner går forrest

Du kan stort set altid forvente billige vare fra internationale forretninger, som både er på det amerikanske og danske marked. F.eks. finder du altid tilbud hos Disney Store, da de er en amerikansk koncern, så her har de altid gode tilbud, også selvom du handler i den Disney Store som ligger på Strøget i København.

Hvis du vil forstå, hvor stort det er i USA, kan du se videoen her under. Som du kan se i videoen, går folk helt amok, fordi der er så mange penge at spare. Der kan nogle gange være rabatter på 70%, og derfor vil folk nærmest gøre alt for at få fingrene i tingene.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2zBWjlkKDpA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

Herhjemme er det ikke lige så vildt, da du ikke finder de samme kæmpe rabatter, og derfor skal du heller ikke regne med, at folk har lyst til at slå dig ned i Elgiganten. På mange måder er vi egentlig glade for, at det ikke er sådan, selvom vi da gerne vil have kæmpe rabatter. Det er dog helt sikkert muligt at finde gode tilbud på tøj her i 2017 og mange af de andre klassiske højavance produkter som ferier, ydelser og meget andet.

 

 

Hvad kan betale sig at købe til Black Friday

Alle dyre vare kan du ligeså godt vente til Black Friday med at se, om du kan købe. Her tænker vi især på mærketøj til børn og elektronik.

Da Black Friday er i november, kan du sagtens købe nogle billige vinterjakker, og det vil vi anbefale dig at gøre. For vinterjakke er altid dyre, så det giver god mening at købe nogle ekstra, når du når hertil. Du kan desværre ikke vente med at købe vinterjakker, da der allerede vil være meget koldt på det tidspunkt i Danmark, men du kan købe flere eller købe nogle større til næste år.

Du kan stort set altid får rabat på elektronik forskellige steder henne. Så hvis du ved, at dit barn skal have en iPhone eller iPad, så bør kan I lige så godt vente til Black Friday med at købe den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *