Sko Til Foråret

Hvilke sko skal du købe til børnene i foråret? Januarudsalget står for døren og du vil sikkert gerne ud og finde et par sko der kan holde hele foråret. Vi har tidligere skrevet om at finde den rette størrelse sko til børnene her, men lad os se nærmere på forårets mode og hvad du skal gå efter for at finde den helt rette sko.

 

Til de helt små

Indtil ungerne bliver en 10 år kan de godt nå at vokse en hel skostørrelse på et halvt år. Det betyder også at kvaliteten sjældent er et problem, da de når at slide dem op inden de går istykker. Derfor er det dog stadig vigtigt at de er vandafvisende eller måske næsten vandtætte når de stormer rundt på legepladsen og de må også gerne være varme nok til den første del af foråret, uden at være for varme til sommeren.

Det danske forår er ofte køligt og vi skal hen i slutningen af maj, starten af Juni, før de første rigtige varme dage begynder at vise sig.

Det letteste er ofte at gå ind i en butik og finde et par der passer med et par tykke strømper nu, for så er de lidt varme og når barnet vokser lidt og det bliver varme kan de udskiftes med et par tyndere strømper.

Vil du gerne spare lidt penge kan du med fordel se online.

 

Til de lidt større

Når vokseværket begynder at gå på held, begynder også en fase hvor børnene i større grad får deres egne meninger. Måske de gerne vil have mærkevarer som Hummel eller Nike og de er måske vokset ud af de billige børnemodeller. Her kan du med fordel købe et sted online som Kids World hvor du kan få hummel sko til en nedsat pris eller være opmærksom når der er januarudsalg i de fysiske butikker.

Fordelen ved at købe de lidt dyre sko til dem, er også at de holder længere. Regnestykket går måske ikke helt op, hvor du ofte kunne købe 3 par af de billige sko for et af de dyre, men det giver mere ro i pengepungen når du ved at de måske holder i 6 frem for 3 måneder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *