En seng til farten

Hvis nu familien skal på weekendtur et sted, hvor børnesenge måske ikke er det som står først for, så findes der faktisk en løsning på det. Det handler ikke om at barnet skal med op i sengen til de voksne eller noget i den dur. Det handler om at barnet kan få sin helt egen seng, hvor der er mulighed for en god nattesøvn i trygge rammer. Nogle plejer at bruge sengen fra en barnevogn, men den er ikke nødvendigvis videre sjov for et barn at sove i, hvorfor jeg ikke vil anbefale det. Ligeså er en sofa heller ikke det bedste redskab til den gode nattesøvn.

Der findes desværre ikke særligt mange steder hvor man kan få fat i babysenge eller børnesenge, som er lette at tage med sig, men der findes et sted som jeg kender godt og som jeg selv plejer at anbefale, stedet ligger online og hedder weekendsenge.dk. De har et bredt udvalg af børnesenge, som passer til alle mindre børn og som sikrer dem en god nattesøvn, og så kan jeg garantere for at de alle nemt kan foldes sammen og medbringes i familiens stationcar eller hatchback, hvis man da har en bil fra Golf klassen eller op.

Sengen er lavet i lette materialer, der sørger for nem og simpel transport, uanset hvor turen går hen. Derudover er madrasserne lavet med henblik på maksimal komfort, så dit barn er sikret den bedst mulige nattesøvn. Derudover så er det også bare rart selv at kunne have seng med når man er på farten.

Dengang mine unger var nogle små puds, var der ikke noget som hed “weekendsenge” eller noget som helst andet. Dengang brugte jeg toppen fra barnevognen, polstret med en masse bløde sager, men det var bestemt ikke ligeså nemt og lige til at slæbe den med frem og tilbage, ligesom ungerne ikke nødvendigvis lå helt fantastisk i den. Ofte foretrak jeg at bruge en sofa, en hynde eller hvad jeg kunne finde. Det er vigtigt at småbørn får den bedst mulige søvn, da alderen betyder at de gerne skal kunne sove mindst 14 timer i døgnet eller mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *