Far skal også set godt ud

Det handler normalt mest om tøj til de lidt mindre størrelser, men der skal også være plads til at se på hvad forældrene kan finde på. Og her er der mindst ligeså mange muligheder som når det kommer til de små poder. F.eks. skal far jo helst se godt ud til barnedåben, konfirmationen, brylluppet eller noget helt 3. Men skal det være jakkesæt hver gang eller hvordan ?

Hvad er moden?

Det kan være rigtig svært at svare, også for sådan en som mig, der ikke nødvendigvis har fingeren så stramt på pulsen, når det kommer til mode, for der er mange muligheder, rigtig mange endda, og der er forskel på om det er herre eller dame mode. Det er især to meget forskellige ting. Nogle vælger at tage den med ro og så ellers iklæde sig det, der kan findes nede hos den lokale tøjbutik, om det er en H&M eller en Dressman er sagen uvedkommen. Spørgsmålet er også hvem der bestemmer moden. Er det bare hvad folk køber, eller er det et SEO bureau, der får bestemt tøj til at blive fundet på Google?

Dyrt eller billigt?

Hvad skal/må det så koste? Behøver det være sådan rigtig dyrt, eller kan det gøres billigt også? Svaret går til begge sider, og er meget tvetydigt. Nogle foretrækker det skal være et bestemt mærke og andre er fuldstændig ligeglade. Især når det kommer til ham bliver det svært, for hvad er mode for mænd. Her går langt de fleste slet ikke op i det tøj de klæder sig i, eller alt fald ikke på samme måde som kvinder. For en mand kan en pæn t-shirt, et par jeans og nogle fine sko være nok, hvor kvinden som regel er mere kritisk.

Via linket her kan du finde inspiration til herretøj, måske det åbner en ny verden? Hvem ved!

Er du typen der foretrækker det billigt så er svenske H&M et oplagt bud, ligesom New Yorker og Dressman også er gode bud. Skal det være noget hvor mærket er vigtigt og du er måske også ung? Så er det quint eller quintness du skal besøge, her holdes fingeren på pulsen når det kommer til de unges modevaner! Men priserne er også sat derefter! Skal det være den mere modne side så kan Din Tøjmand anbefales. Men det er mest for sølvrævene derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *