Flyverdragter til børn og voksne

I sidste artikel blev der talt om tøj der aldrig bliver sexet og her har vi fundet en beklædningsgenstand der måske slår cykelhjelmen i usexethed, nemlig flyverdragten. Læs mere herunder og se om vi kan gøre flyverdragten sexet med denne artikel

Flyverdragter er lavet til at tage ud over tøjet når det er koldt, når du står på ski eller under andre aktiviteter i sneen og vi kender dem nok bedst fra børnene der lager udenfor om vinteren. De er nemlig praktiske og at der ikke er en åbning imellem jakke og bukser betyder at der ikke kommer sne indenunder hvis man sidder ned og lignende.

Er dragten lavet specifik til ski eller snowboard kalder man det normalt en ski heldragt, men de fleste danskere kalder det stadig en flyverdragt og ud over håndværkere der arbejder udenfor om vinteren eller folk der bor omkring polarcirklen er det nok oftest ski heldragter man ser voksne bevæge sig ud i.

En væsentlig grund er nok vejret i Danmark hvor det sjældent er så koldt at der er behov for overtræksbukser om vinteren, men kaster vi blikket på vores naboer i Sverige eller Norge er det straks mere almindeligt.

Den sidste dragt vi vil omtale er ski heldragter til løb, hvor hastighederne ned at pisten kan komme op på over 80 km/t hvilket betyder at overfladen på dragten pludseligt for betydning. De er mere tætsiddende og ikke så isolerede, men er istedet designet til at mindske luftmodstanden og minder om cykeltøj der dækker hele kroppen og når de olympiske deltagere rammer 160 km/t kan selv en lille forskel i luftmodstanden gøre forskellen på 1. og 2. pladsen

Blevet inspireret af artiklen? Læs mere om flyverdragter til voksne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *