Tøjet der aldrig bliver sexet

Nogle beklædningsgenstande bliver aldrig sexede, men behøver de også det? Det er ligesom opfattelsen at man altid skal være glad, men er der ikke noget menneskeligt i at opleve ulykke? Nej noget beklædning skal mærke bare være praktisk og når vi er ude og dyrke motion er det måske heller ikke hvordan håret sidder som er den største bekymring.

Derfor har vi skrevet denne artikel om cykeltøj der hedder “Når tøj aldrig bliver sexet” Læs med herunder

Lad os starte med cykelhjelme. De er der jo for at beskytte os og vi ved godt at oddsene for at komme alvorligt tilskade på cykel er langt højere når du ikke har hjelm på end hvis du har den på, men hvorfor bruger flere danskere så ikke cykelhjelm? Jo det handler ofte om at de jo er grimme og upraktiske, en holdning vores børn arver og som de fleste i samfundet deler. Det er altså samfundet der har bestemt at cykelhjelme ikke er på mode og så er det sådan at det er.

Heldigvis er der kommet flere designermodeller og folk der tør trodse samfundet, men det kræver mod at trave op på arbejde til første arbejdsdag og tage cykelhjelmen af. Tænker de andre nu at man er den underlige? Ja det er modigt og det er mod der skal til for at modvirke de mange ulykkelige tilfælde der er hvert år hvor folk på cykel ender op med hjerneskader.

 

Hvis du er en af de mange der er blevet bidt af en gal MTB så ved du også at når du drøner igennem skoven er der god fart på og sveden pibler frem på panden. Her er de almindelige shorts ikke sjove at have på og når du kommer hjem med ondt i r**** ville du ønske at du havde taget cykelshorts på istedet.

Er du alligevel blevet fristet til at skulle have nyt cykeltøj efter at have læst artiklen? Så har vi gemt et link til dig herunder

Find gode cykelbukser til damer på Cykelskolen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *